Dobrotvorni koncert za udruženje “Subotičke njuškice” [Foto/Video]

Pozivamo Vas na Dobrotvorni koncert za udruženje “Subotičke njuškice”.

Petak, 8.mart u 21:30 u Klubu Mladost.

Svakog dana smo svedoci problema pasa i mačaka koji nemaju dom i koji lutaju našim gradom. Udruženje koje danonoćno radi na rešavanju tog  problema ali i na promociji udomljavanja kao trajnog vida zaštite za te životinje, jesu “Subotičke njuškice”. Te napore ulažu potpuno volonterski i nemaju finansijsku podršku ni od jedne zvanične institucije.

Želimo da podržimo ogroman rad i trud članova tog udruženja jer svako biće zaslužuje da ima dom, dobije pažnju i ljubav.

Dođite i podržite ih i vi.

Na koncertu nastupaju:

Prljava frekvencija (NS)

Bend čine pet mladića okupljenih oko iste ideje, iz čiste ljubavi prema muzici. Počeo je sa radom na leto 2020. godine kao trio, a u porleće 2021. se upotpunjuje (na sadašnji) petločlani sastav i od tad se punom parom posvećuju stvaranju autorskih pesama. Iza sebe ima objavljen album pod nazivom “Zvuk Boja” i nekoliko singlova sa video spotom. Svrstavaju se u korpus modernih alternativnih rokenrol sastava, izrazite energije i buntovnosti koju nesumnjivo pokazuju na nastupima.

Ukratko – ima tu svega.

Sa njima će binu podeliti Norveška šuma, osnovana jeseni 2013. godine a takođe iz glavnog grada Vojvodine. Tokom svog postojanja, bend je prolazio kroz razne žanrovske promene i sastave, ustaljujući svoju postavu 2017. godine u kojoj i danas radi. Iza sebe imaju samostalno izdat EP “Mi, stranci”, kao i album “Nebo” u izdanju SKC KG, koji je deo stvaranja Norveške Šume od 2018. godine do kraja 2020. godine, i prvo zvanično izdanje. Neopterećeni muzičkim određenjima, nastavljaju da stvaraju i dalje, sa ciljem da “Nebo” bude samo prvo izdanje u raznovrsnom nizu. Aktivno rade na drugom izdanju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top