★ Ekoslavija ★

Festival ekologije i antifašizma

Cilj i Misija festivala

Festival ima za cilj promociju ekoloških principa kao i alternativnog načina prevoza, upravljanja otpadom i životnog stila koji ima pozitivan uticaj na životnu sredinu i zdravlje ljudi. Takođe, želimo da promovišemo antifašizam kao univerzalnu humanističku vrednost i temelj društva zasnovanog na jednakosti, bratstvu i solidarnosti među ljudima. Smatramo da susret ova dva koncepta i njihovo sprovođenje u praksi, zaštite životne sredine u odnosu na prirodu i antifašizma u odnosu na društvo može obezbediti održiv razvoj i humane odnose u našim selima, gradovima i društvima, zato – EKOSLAVIJA!

Prethodni događaji

Četvrti festival Ekologije i antifašizma u Subotici održao se 8. i 9. septembra 2023. (petak i subota) na Lehel salašu/ranch, Mali Radanovac.

Treći festival Ekologije i antifašizma u Subotici održao se 9. i 10. septembra 2022. (petak i subotu) u Art bioskopu Lifka i u klubu Mladost.

Drugi festival Ekologije i antifašizma održan je 6. i 7. avgusta 2021. u parku Mini Jugoslavije.

Drugi po redu online festival Ekoslavija održaće se 08.03.2021. godine. Festival ima za cilj promociju ekoloških principa kao i životnog stila koji ima pozitivan uticaj na životnu sredinu i zdravlje ljudi.

Online izdanje Festivala Ekoslavija održano krajem januara 2021. nastavlja niz manifestacija pod nazivom „Ekoslavija – Festival Ekologije i Antifašizma“.

U septembru 2020. godine u Subotici, u parku Mini Jugoslavija, u odličnoj atmosferi i duhu zajedništva održan je prvi festival ekologije i antifašizma – Ekoslavija.

Doniraj

Donacije možete uplatiti na dinarski račun:

200-3300070101029-06
(Poštanska štedionica)
Svrha uplate: DONACIJA ZA FESTIVAL
Primalac: Ekoslavija, Subotica
Šifra plaćanja: 289

Scroll to Top