Benefit svirka za sadnice – De Limanos i Shoplifters

De Limanos, foto: Fejsbuk stranica benda

Udruženje Ekoslavija organizuje benefit Svirku za sadnice! 5. novembra (subota) u Klubu Mladost, sa početkom u 21:30. Cilj nam je da sakupimo sredstva od kojih ćemo kupiti mladice autohtonih vrsta drveća, koje ćemo posaditi na prikladnu površinu u gradu i time ga malo ozeleniti.

Na svirci nastupaju novosadski bendovi:

De Limanos

Shoplifters

Nakon svirki muziku bira:

DJ Daniel Tikvicki

upad: dobrovoljni prilog za kupovinu sadnica

Shoplifters, foto: Aleksandar Jovanović

De Limanos

Punk-rock bend iz Novog Sada koji je nastao jeseni 2021. godine i okupio drugare sa Limana, dobio je kratko, jasno i vrlo logično ime – De Limanos. Bend je okupio bivše članove popularanih novosadskih bendova: Atheist Rap, Blitzkrieg, Mitesers, Lazarath itd. Krajem godine objaviće album prvenac za SKC Novi Sad, a trenutno su aktuelni novi singlovi “Želja” i Branša, za koji je snimljen i spot. Veliku pažnju publike do sada je privukla pesma “Provalija”, a bend je imao i prilike da se uživo predstavi publici na nekoliko festivala.

Shoplifters su stari pop punk lisci iz Novog Sada i u karijeri dugoj 20 leta ovo će im biti prvi nastup u Subotici. Shoplifters trenutno pripremaju materijal za svoj četvrti studijski album koji bio trebao da se pojavi početkom sledeće godine.

DJ Daniel Tikvicki

Daniel Tikvicki (1989-2089) je sve drugo samo ne DJ. Ipak, njegov muzički eklekticizam i iskustvo u andergraundu ga je u par navrata doveo do toga da je puštao muziku u Nišu, Beogradu i Subotici. Pošto voli da domaćinski isprati atmosferu događaja i učesnike, ovom prilikom će se osvrnuti na bogatu novosadsku scenu, u svim njenim oblicima i aromama.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top